Elvis - The King - kommer til byen

Elvis - The King - kommer til byen

Busborg, Balle & Bøje - Elvis has NOT left the building!
»Before Elvis there was nothing« - John Lennon

Det hele startede med Elvis Presley, og nu - mere end 40 år efter hans død - rører sangene fra the King of Rock ‘n’ Roll stadig hjerterne hos millioner af musikelskere over hele verden.

Elvis Presley sparkede døren ind til en musikalsk revolution med numre som Blue Suede Shoes, Hound Dog og Jailhouse Rock, hits, der tryllebandt en hel generation. Karrieren voksede i Hollywood, hvor filmene muligvis var af tvivlsom karakter, men evergreens som Love Me Tender, Return To Sender eller Viva Las Vegas vidner om en sanger, der fortsatte med at begejstre sine trofaste fans. Elvis Presley sluttede sit alt for korte liv med mere end tusind udsolgte koncerter. Her levede han op til sit ry som en fremragende sanger og entertainer. Superhits som Suspicious Minds, Burning Love, In the Ghetto. Præsentation er unødvendig. Omkring det hele er spundet historien om en fattig dreng, der blev en af de største sangere, der nogensinde har levet. The American Dream for fuld udblæsning!

Henrik »Elvis« Busborg er to gange kåret som Danmarks bedste Elvis og har ligeledes vundet titlen som den bedste Elvis i Skandinavien. Sammen med bassisten Torben Balle og guitaristen Søren Bøje dykker Henrik »Elvis« Busborg dybt ned i Elvis’ imponerende bagkatalog og serverer en perlerække af klassikere med musikalsk overskud og et glimt i øjet. Snyd ikke dig selv for denne unikke oplevelse!

Billetter, som er gratis, kan afhentes i Våbenhuset i hhv. Revninge og Rynkeby kirker fra den 14. september