Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Du er her: 
 

Sogneudflugt den 9. juni

09.06.2018

Turen går til Tirpitz.


Invitation til årets sogneudflugt lørdag den 9. juni 2018 

Vi kører fra Rynkeby præstegård kl. 7.50 


Turen går til Tirpitz, en topattraktion i verdensklasse.
Tirpitz blev åbnet 1. juli 2017 Der vil være en halv times introduktion inden vi går ind og ser udstillingerne. Når vi har været på museet et par timer, vil vi spise de medbragte sandwich. 

Derefter går turen til Ribe Domkirke, der vil også være lidt tid på egen hånd i Ribe.

Eftermiddagskaffen nydes på Quedens Gård i Ribe Quedens Gård - netop der, hvor by og hav mødes, hvor Ribe Å fra sit løb fra Vadehavet ind i landet går over til at blive Ribes havn, Skibbroen, ligger Café Quedens.

Siden 1200-tallet har der været liv på stedet, og caféen har til huse i bygningen fra 1582, som købmand Johannes Harbo Quedens købte i 1834. Han overtog en eksisterende købmandsforretning. 

Bygningskomplekset tilhører i dag Sydvestjyske Museer, og siden 1965 har der været først butik og siden en kombination af butik og café, hvor der fortsat er mulighed for at gøre en god handel. Her byder Lise Frederiksen velkommen i en charmerende café, hvor der serveres alt fra kaffe og kage via sandwichs og burgere til spændende frokost- og middagsretter alt efter tid på dagen, årstiden og kundens behov. Om sommeren kan køkkenets lækre frembringelser nydes både på fortovs­cafeen, i den unikke gård eller i den tilstødende, charmerende rosenhave. Caféen rummer også butikken, hvor der sælges mange smukke ting og ­rariteter, som du næppe finder andre steder. 

Middagen serveres på Kryb I Ly Kro.

Turen koster kr. 450,- som dækker transport, entrè og introduktionen til udstillingerne på museet, morgenkaffe i bussen - sandwich - eftermiddagskaffe og aftensmad, samt en genstand (vand/øl/vin) til måltiderne. 

Tilmelding til : Kirsten Berthel tlf: 3013 1084 mail: kirstenb1@stofanet.dk 
Anne Nørgaard-Offersen tlf: 2396 3825 mail: anne@offersen.com 
Andreas la Court lf: 6539 1098 mail: apd@km.dk

 

 

Del dette: