Dronemusik Danmark

Dronetræf 2020

Dronemusik Danmark inviterer til koncert i Rynkeby Kirke søndag den 15. marts kl.16.00 - med Anders Norrude hvor man kan opleve kirkens fantastiske kalkmalerier med de mange musicerende engle bærende instrumenter som drejelire, sækkepiber, nøgleharpe og mange flere.

Fredag den 13. til søndag den 15. marts 2020
Dronetræf ´20 byder igen i år til træf - denne gang med workshops med hele tre fantastiske undervisere, GRATIS koncert i Rynkeby Kirke samt en masse god musik og socialt samvær omkring droneinstrumenterne - og musikken:

MUSIK / ENSEMBLE: Anders Norrude
Den svenske musiker og instrumentbygger Anders Norrude spiller bl.a. svensk sækkepibe, moraharpe, nøgleharpe og strygeharpe meget mere. Han er også manden bag det navnkundige folkband Hedningarna, og vil i år stå for en fabelagtig workshop for blande instrumenter!

NØGLEHARPE: Lasse Væver Jacobsen
Lasse har spillet violin fra barnsben, og har altid haft fokus på glæden og energien i musikken. Han er selvlært på kromatisk nøgleharpe og har medvirket på flere udgivelser i danske orkestre som bl.a. Trolska Polska og Pøbel.

DREJELIRE: Christian Mohr Levisen
Christian har trods sin unge alder udviklet sig til en mester på sit instrument. Christian har optrådt på middelaldermarkeder overalt i Danmark og studerer netop nu svensk og nordisk folkemusik på Skurups folkhögskola i Skåne.